Tandartspraktijk Monnickendam

Tandarts voor u in Monnickendam

U bent opzoek naar een betrouwbare tandartspraktijk in de regio Monnickendam? Want u wilt dat uw gebit in top conditie is en ook zo blijft, u gebruikt uw gebit tenslotte iedere dag. Uw gebit is belangrijk en heeft daarom ook de juiste verzorging nodig. Bij tandartsenpraktijk Monnickendam bent u aan het juiste adres. Wij bieden gebitsbehandelingen aan voor iedereen, van peuters met melktandjes tot aan gepensioneerde met kunstgebitten. U bent bij ons in goede handen. Neem contact op een afspraak of als u vragen heeft.

Waarom tandartspraktijk de Monnickendam?

Een tandarts dichtbij? De lokale tandartsenpraktijk Monnickendam heeft meerdere jaren ervaring in het tandheelkunde en mondzorg en een betrouwbaar team. Heeft bijvoorbeeld u last van een vervelende kiespijn of wilt u langs komen voor de halfjaarlijkse controle? U bent druk met werk of de kinderen, of u heeft andere verplichtingen overdag en door de weeks. Praktijk Monnickendam is daarom ook voor u geopend in het weekend . Ook voor u bieden we de mogelijkheid om langs te komen in bijvoorbeeld het weekeinde of op een dinsdag- of donderdagavond. Met flexibele openingstijden is het voor iedereen toegankelijk om lang te komen. De ideale tandartspraktijk voor het gezin.

Maak een afspraak voor een controle

Praktijk Monnickendam voor het hele gezin

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Om die reden proberen we in de praktijk zoveel mogelijk aan preventie te doen. Een gezonde en pijnloze mond bepaalt dagelijks weer hoe u zich voelt en de dagelijkse bezigheden beleeft. Tandartspraktijk Monnickendam is een praktijk voor het hele gezin en neemt ruim de tijd voor kinderen en mensen met angst voor behandelingen. Voor de kinderen en ouders geven we voorlichtingen over mondzorg. Want bij kinderen is een goede voorlichting over poetsen en voeding belangrijk, vooral op een jonge leeftijd is een gezonde basis nodig.

Hoe gaat ons team te werk?

U bent benieuwd naar wat u te verwachten staat? Begrijpelijk, het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij de praktijk Monnickendam vinden we het belangrijk dat u zich op zijn voelt en eventueel zelfs met plezier naar de tandarts gaat! Daarom hebben we voor u alvast op een rijtje gezet wat onze gebruikelijke werkwijze is.

1. Eerste intake bezoek praktijk Monnickendam

Tandartspraktijk Monnickendam neemt de tijd voor u. Tijdens het eerste bezoek aan de tandartspraktijk willen we u graag leren kennen. We zullen eventuele vragen en wensen en uw gezondheid met u doornemen. We vragen bijvoorbeeld naar uw medicijnen gebruik of bepaalde aandoeningen om zo een goed beeld te krijgen van u. Een persoonlijke band en een vertrouwensband is voor ons belangrijk, u staat centraal en moet zich op uw gemak kunnen voelen.

2. Het mondonderzoek

Bij het mondonderzoek kijken we naar de toestand van uw mond. De resultaten nemen we daarna nauwkeurig met u door om te kijken wat de opties zijn en hoe we aan de wensen van u kunnen voldoen. Soms is het nodig om een foto te maken. Dit is om tussen de tanden en kiezen te kijken of er geen gaatjes aanwezig zijn. De tandarts bespreekt tijdens het bezoek de behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met u door.

3. Uitgebreider plan en kostenbegroting

Soms zijn er meerdere dingen in uw mond aan de hand en zal er een uitgebreider plan gemaakt worden om aan uw wensen te voldoen. In zo’n geval is het niet altijd mogelijk om direct alle opties te bespreken. Dit doen we dan meestal tijdens een nieuwe afspraak. De tandarts bespreekt de kosten met u. Mochten de kosten boven de 250 euro uitkomen, dan maakt de tandarts voor u een kostenbegroting. Mochten de kosten een belemmering vormen dan is het vaak mogelijk het opgestelde behandelplan in delen uit te voeren, of een betalingsregeling te treffen.

4. Uitvoering van de behandeling

Na de kennismaking, het mondonderzoek, de besproken plannen en uw eigen wensen gaan we aan de slag voor u. Bij iedereen zal deze behandeling anders zijn, maar de zorgvuldigheid en deskundigheid zal bij iedereen hetzelfde zijn. Bij onze praktijk bent u in goede handen. Onze deskundigen hebben veel kennis en meerdere jaren ervaring, ze zorgen ervoor dat uw gebit in top conditie verblijft.