Tandarts Marken

Tandarts Monnickendam | 11 min vanaf Marken

Op zoek naar een deskundige tandarts in Marken?

Woont u in Marken en bent u opzoek naar een tandarts in uw regio? Dan bent  u slechts 11 minuten verwijderd van Tandheelkundig Centrum Monnickendam. Ons team van mondhygiënisten, tandartsen, een implantoloog en assistenten beschikken over meerdere jaren aan ervaring op het gebied van tandheelkunde en mondzorg. Wij besteden eveneens aandacht aan preventie van gebitsklachten. Samen met onze deskundigheid en moderne apparatuur, zorgen wij voor een gezond gebit en een mooie lach.

Een gezond gebit voor iedereen

Wij hebben het beste voor met uw gebit, daarom stellen wij een behandelplan op. Wij nemen de tijd om uw wensen hierbij zorgvuldig op te nemen. Heeft u weinig klachten? Dan is een halfjaarlijkse controle in één van onze tandartspraktijken te Monnickendam vaak al voldoende.

Een gezond gebit, daar heb je een leven lang plezier van. Om klachten te voorkomen lichtten wij ouders en kinderen voor over de gezondheid van het gebit. In verschillende fasen van uw leven vraagt het gebit namelijk om andere soorten zorg. Om deze reden is er extra aandacht voor ouderen. We nemen graag de tijd om angstige cliënten, in het bijzonder kinderen, op hun gemak te stellen. Wij zorgen er graag voor dat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Bereikbaarheid en openingstijden

Tandheelkundig Centrum Monnickendam bestaat uit twee vestigingen: Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen en Tandartsenpraktijk  De Haven, allebei gevestigd in Monnickendam. Bent u opzoek naar een tandarts in Marken? Onze praktijken liggen op slechts zestien minuten afstand van Marken naar Monnickendam.

Wij van Tandarts Monnickendam snappen dat het doordeweeks soms lastig is om een afspraak in te plannen. Daarom kunt u bij ons op de locatie De Haven op geselecteerde zaterdagen in het weekend terecht. Ook zijn wij op geselecteerde dinsdag- en donderdagavonden tot negen uur open.

Maak een afspraak voor een aanmelding

Hoe gaat ons team van specialisten te werk?

Wij hebben onze gebruikelijke werkwijze op een rij gezet, zodat u zich kan voorbereiden op wat komen gaat. Een behandeling gaat immers makkelijker wanneer u zich op uw gemak voelt.

1.

Uw eerste intake

Op onze praktijken nemen we de tijd voor u. Het is gebruikelijk dat wij u bij de intake een aantal vragen stellen over uw gezondheid en levensstijl. Dit gaat over eventuele aandoeningen of het gebruik van medicatie. Dit omdat deze van invloed zijn op uw mondgezondheid en de behandeling. Tijdens de intake nemen wij ook graag de tijd om aan te horen wat uw wensen zijn.

2.

Het mondonderzoek

Bij het mondonderzoek kijken we naar de toestand van uw mond. Hierna nemen we de uitslag door in uw bijzijn en bekijken de opties. Bij dit onderzoek wordt soms een foto gemaakt van het gebit zodat we kunnen zien of u bijvoorbeeld gaatjes hebt. Hierop volgend bespreken wij met u de behandelmogelijkheden en de kosten.

3.

Uitgebreider plan en kostenbegroting

In sommige gevallen is het nodig om u voor een langere tijd te behandelen. In dit geval zal er een uitgebreider behandelplan opgesteld worden. Ook hier word u er bij betrokken en luisteren wij naar uw wensen. Vaak is het nodig een nieuwe afspraak in te plannen om de opties en de kosten voor dit uitgebreidere plan te bespreken. In het geval dat de kosten boven de €250 uitkomen, maken wij voor u een kostenbegroting. Mocht het niet mogelijk zijn het bedrag in een keer te betalen, dan is het vaak mogelijk het opgestelde behandelplan in delen uit te voeren. Ook kan er een betalingsregeling getroffen worden.

4.

Uitvoering van de behandeling

Na de kennismaking gaan we aan de slag voor u. Bij iedereen zal deze behandeling anders zijn, maar de zorgvuldigheid en deskundigheid zal bij iedereen hetzelfde zijn. Bij onze praktijk bent u in goede handen. Wij zorgen voor een gezond gebit, en een stralende glimlach!