Tandarts Edam

Tandarts Monnickendam | 10 min vanaf Edam

Op zoek naar een deskundige tandarts in Edam?

Als u opzoek bent naar een goede tandarts in Edam, bent u bij Tandarts Monnickendam op slechts 10 minuten rijden vanuit Edam, op het juiste adres. Een gezond gebit, daar heb je een leven lang plezier van. Ons team bestaat uit mondhygiënisten, tandartsen, een implantoloog en assistenten. Deze beschikken over meerdere jaren aan ervaring op het gebied van tandheelkunde en mondzorg. Wij bieden ook zorg op het gebied van preventie. Samen met onze deskundigheid en moderne apparatuur, zorgen wij ervoor dat uw gebit gezond blijft. Hierdoor kunnen klachten voorkomen worden.

Een gezond gebit voor iedereen

Om u de beste zorg te kunnen bieden, stellen wij een behandelplan op. Hierbij betrekken wij u om ervoor te zorgen dat uw wensen hierin opgenomen worden. Als u weinig klachten hebt, is vaak een halfjaarlijkse controle in één van onze tandartspraktijken te Monnickendam voldoende, de praktijk is tevens op een kleine afstand van Edam.
Een gezond gebit zorgt voor een gezonde basis. Ter preventie van klachten lichtten wij ouders en kinderen voor over de gezondheid van het gebit. In verschillende fasen van uw leven vraagt het gebit namelijk om andere soorten zorg. Daarom is er extra aandacht voor ouderen. We nemen graag de tijd angstige cliënten op hun gemak te stellen, want wij zorgen er graag voor dat uw behandeling zo prettig mogelijk verloopt.

Bereikbaarheid en openingstijden

Tandheelkundig Centrum Monnickendam bestaat uit twee vestigingen: Berkhoutplantsoen en De Haven, allebei gevestigd in Monnickendam. Bent u opzoek naar een tandarts in Edam? Onze praktijken liggen op slechts tien minuten afstand van Edam naar Monnickendam.
Doordeweeks is het soms lastig een afspraak in te plannen. Daarom kunt u bij ons op de locatie De Haven op geselecteerde zaterdagen in het weekend terecht. Ook zijn wij op geselecteerde dinsdag- en donderdagavonden tot negen uur open. U bent van harte welkom op onze tandartspraktijk!

Maak een afspraak voor een aanmelding

Hoe gaat ons team van specialisten te werk?

U wilt zich graag kunnen voorbereiden op wat komen gaat. Omdat we graag willen dat u zich op uw gemak voelt, hebben we onze gebruikelijke werkwijze op een rij gezet.

1.

Uw eerste intake

Bij de intake zullen we u enkele vragen stellen over uw gezondheid en levensstijl. Dit gaat over eventuele aandoeningen of het gebruik van medicatie. Deze kunnen van invloed zijn op uw mondgezondheid en de behandeling. We nemen graag de tijd om aan te horen wat uw wensen zijn.

2.

Het mondonderzoek

Bij het mondonderzoek kijken we naar de staat van uw mond. De uitslag nemen we daarna zorgvuldig door om samen met u te kijken wat de opties zijn. Bij dit onderzoek wordt soms een foto gemaakt zodat we kunnen zien of u bijvoorbeeld gaatjes hebt. Hierop volgend bespreken wij met u de behandelmogelijkheden en de kosten.

3.

Uitgebreider plan en kostenbegroting

Wanneer het nodig is om een langere periode te behandelen, zal er een uitgebreider behandelplan opgesteld worden. Ook hier word u bij betrokken en luisteren wij naar uw wensen. Vaak is het nodig een nieuwe afspraak in te plannen om de opties en de kosten voor dit uitgebreidere plan te bespreken. Als de kosten boven de €250 uitkomen, maken wij voor u een kostenbegroting. Mocht het niet mogelijk zijn het bedrag in een keer te betalen, is het vaak mogelijk de behandeling in delen uit te voeren, of er kan een betalingsregeling getroffen worden.

4.

Uitvoering van de behandeling

Na de kennismaking gaan we aan de slag voor u. Bij iedereen zal deze behandeling anders zijn, maar de zorgvuldigheid en deskundigheid zal bij iedereen hetzelfde zijn. Bij onze praktijk bent u in goede handen. Wij zorgen voor een gezond gebit, en een stralende glimlach. U gaat voor beter, wij gaan voor best!