Tandarts Broek in waterland

Tandarts Monnickendam | 10 min vanaf Broek in waterland

Op zoek naar een tandarts in de buurt van Broek in Waterland?

Als u op zoek bent naar een tandarts in Broek in Waterland voor uzelf of voor uw hele gezin, dan bent u bij Tandarts Monnickendam (Tandheelkundig Centrum Monnickendam) aan het juiste adres. Ons team van tandartsen, een implantoloog, mondhygiënisten en assistenten beschikt over jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van tandheelkunde en mondzorg. Ook besteden wij in onze tandartspraktijken op slechts tien minuten rijden vanuit Broek in Waterland aandacht aan preventie om klachten aan het gebit te voorkomen. Met onze expertise, moderne apparatuur en persoonlijke aandacht, zorgen wij ervoor dat uw gebit gezond blijft.

Een gezond gebit voor het hele gezin

Het team van Tandarts Monnickendam (Tandheelkundig Centrum Monnickendam) biedt u de beste zorg voor uw gebit. Dit doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelingsconcept waar wij u bij betrekken en uw wensen bespreken. Wij bepalen in overleg met u uw tandheelkundig doel en coachen u zo goed mogelijk om dit samen met u te behalen. Hebt u weinig klachten? Dan is vaak een halfjaarlijkse controle bij één van onze specialisten voldoende.
Ouders en kinderen geven wij voorlichting over goed poetsen en de juiste voeding. Ook bieden wij mondzorg die speciaal gericht is op ouderen. In verschillende fasen van uw leven vraagt het gebit namelijk om andere soorten zorg. Daarnaast is er extra aandacht voor angstige cliënten, in het bijzonder kinderen met angst. Wij zorgen er graag voor dat uw behandeling zo prettig mogelijk verloopt in onze tandartspraktijken te Monnickendam.

Bereikbaarheid en openingstijden

Tandheelkundig Centrum Monnickendam bestaat uit twee vestigingen: Berkhoutplantsoen en De Haven, allebei gevestigd in Monnickendam. Bent u opzoek naar een tandarts in de buurt van Broek in Waterland? Het is slechts zeven minuten met de auto vanaf Broek in Waterland naar één van onze praktijken in Monnickendam. Fietsend doet u er een kwartier over.
Bij Tandheelkundig Centrum Monnickendam begrijpen wij dat sommige van onze klanten doordeweeks moeilijk een afspraak kunnen inplannen. Daarom zijn wij, op locatie De Haven, op geselecteerde dinsdag- en donderdagavonden open, en ook in het weekend kunt u bij ons terecht op geselecteerde zaterdagen. Op deze flexibele tijden kunnen wij dezelfde behandelingen uitvoeren die wij ook doordeweeks verzorgen.

Maak een afspraak voor een aanmelding

Hoe gaat ons team van specialisten te werk?

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Tandarts Monnickendam vinden we het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom hebben we voor u op een rij gezet wat onze gebruikelijke werkwijze is.

1.

Uw eerste intake

Op onze praktijken nemen we de tijd voor u. We zullen enkele vragen stellen over uw gezondheid en levensstijl. We vragen bijvoorbeeld naar uw medicijngebruik en informeren naar bepaalde aandoeningen die van invloed kunnen zijn op uw mondgezondheid en de behandeling. Uiteraard is er ook plaats voor u om uw wensen kenbaar te maken.

2.

Het mondonderzoek

Bij het mondonderzoek kijken we naar de toestand van uw mond. De resultaten nemen we daarna nauwkeurig met u door om te kijken wat de opties zijn. Soms is het nodig om een foto te maken om vast te stellen of u bijvoorbeeld gaatjes hebt. De tandarts bespreekt tijdens dit eerste bezoek de behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met u door.

3.

Uitgebreider plan en kostenbegroting

Soms heeft uw mond meer aandacht nodig. In dit geval zal er een uitgebreider behandelplan opgesteld worden waar wij u bij betrekken voor uw zorgen en wensen. Bij een uitgebreider behandelplan is het vaak nodig een nieuwe afspraak in te plannen. De tandarts bespreekt hierbij de opties en de kosten. Mochten de kosten boven de €250 uitkomen, dan maakt de tandarts voor u een kostenbegroting. In het geval dat de kosten een belemmering vormen, is het vaak mogelijk het opgestelde behandelplan in delen uit te voeren. Ook kan er een betalingsregeling getroffen worden.

4.

Uitvoering van de behandeling

Na de kennismaking gaan we aan de slag voor u. Bij iedereen zal deze behandeling anders zijn, maar de zorgvuldigheid en deskundigheid zal bij iedereen hetzelfde zijn. Bij onze praktijk bent u in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw gebit in top conditie blijft.