Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen

Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen

 

Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen is een moderne praktijk in Monnickendam waar u met het hele gezin terecht kunt voor alle tandheelkundige behandelingen.
Vanuit onze praktijkfilosofie werken wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelingsconcept. Zo wordt er gebruik gemaakt van uiterst moderne apparatuur en materialen die het mogelijk maken om uw gebit volgens de nieuwste technieken niet alleen duurzaam, maar ook op esthetische wijze te herstellen.

Waarom ‘kiezen’ voor tandartsenpraktijk de Berkhoutplantsoen?

Voorkomen is beter dan genezen! Om die reden proberen wij in de praktijk zoveel mogelijk aan preventie te doen.
Het team van tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen heeft zeer veel ervaring en zorgt ervoor dat de gezondheid van uw gebit en u als patiënt centraal staan.
Onze praktijk heeft verruimde openingstijden waardoor u doordeweeks in de avond of op zaterdag bij ons terecht kunt. Onze moderne praktijk biedt tandheelkundige behandelingen aan voor het hele gezin. U bent van harte welkom.

Maak een afspraak voor een controle

Praktijk Berkhoutplantsoen voor het hele gezin

Het is altijd beter om te voorkomen dan te moeten genezen. Daarom doen we in onze tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen zoveel mogelijk aan preventie. De norm is voor ons een gezond en stralend gebit, omdat u niet minder dan dit verdient. Tandartsenpraktijk Berkhoutplantsoen is een praktijk voor het hele gezin en neemt ruim de tijd voor kinderen en mensen met angst voor behandelingen. Voor de kinderen en ouders geven we voorlichtingen over mondzorg. Want bij kinderen is een goede voorlichting over poetsen en voeding belangrijk, vooral op een jonge leeftijd is een gezonde basis nodig.

Hoe gaat ons team te werk?

U bent benieuwd naar wat u te verwachten staat? Begrijpelijk, het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Berkhoutplantsoen vinden we het belangrijk dat u zich op zijn voelt en eventueel zelfs met plezier naar de tandarts gaat! Daarom hebben we voor u alvast op een rijtje gezet wat onze gebruikelijke werkwijze is.

1. Eerste intake bezoek aan Berkhoutplantsoen

Praktijk Berkhoutplantsoen neemt de tijd voor u. Tijdens het eerste bezoek aan de tandartspraktijk willen we u graag leren kennen. We zullen eventuele vragen en wensen en uw gezondheid met u doornemen. We vragen bijvoorbeeld naar uw medicijnen gebruik of bepaalde aandoeningen om zo een goed beeld te krijgen van u. Een persoonlijke band en een vertrouwensband is voor ons belangrijk, u staat centraal en moet zich op uw gemak kunnen voelen.

2. Het mondonderzoek

Bij het mondonderzoek kijken we naar de toestand van uw mond. De resultaten nemen we daarna nauwkeurig met u door om te kijken wat de opties zijn en hoe we aan de wensen van u kunnen voldoen. Soms is het nodig om een foto te maken. Dit is om tussen de tanden en kiezen te kijken of er geen gaatjes aanwezig zijn. De tandarts bespreekt tijdens het bezoek de behandelmogelijkheden en bijbehorende kosten met u door.

3. Uitgebreider plan en kostenbegroting

Soms zijn er meerdere dingen in uw mond aan de hand en zal er een uitgebreider plan gemaakt worden om aan uw wensen te voldoen. In zo’n geval is het niet altijd mogelijk om direct alle opties te bespreken. Dit doen we dan meestal tijdens een nieuwe afspraak. De tandarts bespreekt de kosten met u. Mochten de kosten boven de 250 euro uitkomen, dan maakt de tandarts voor u een kostenbegroting. Mochten de kosten een belemmering vormen dan is het vaak mogelijk het opgestelde behandelplan in delen uit te voeren, of een betalingsregeling te treffen.

4. Uitvoering van de behandeling

Na de kennismaking, het mondonderzoek, de besproken plannen en uw eigen wensen gaan we aan de slag voor u. Bij iedereen zal deze behandeling anders zijn, maar de zorgvuldigheid en deskundigheid zal bij iedereen hetzelfde zijn. Bij onze praktijk bent u in goede handen. Onze deskundigen hebben veel kennis en meerdere jaren ervaring, ze zorgen ervoor dat uw gebit in top conditie verblijft.

Beste lezer,

Wegens overgang naar een nieuw computer systeem is het momenteel niet mogelijk om via de webagenda een controle afspraak in te plannen. U kunt hiervoor bellen naar de praktijk tussen 8.30-13.00 of een e-mail sturen naar info@tandartsmonnickendam.nl

Met vriendelijke groet,

Team Tandheelkundig Centrum Monnickendam

Tandarts Monnickendam